Kahden kissan taloudessa imurointi pitäisi olla luonnollinen asia. Kissankarvat ovat ikuisia, mutta säännöllisesti imuroiminen auttaisi kummasti myös villakoiriin. Olen kuitenkin löytänyt täydellisen välttelen imuria koska- syyn. Molemmat tytöt pelkäävät sitä ihan hysteerisesti.

Lulu painelee häntä matalana ja korvat luimussa saunaan, kun otan imurin näkösälle, Lea taas jähmettyy kauhusta. Lellun pelastan korkeimman omakätisesti saunaan ja laitan oven sitten perässä kiinni. Tytöt saunottelevat Lulu korkealla ikkunalaudalla, Lea lauteilla sillä aikaa kun imuroin koko huushollin.

Tänään siis annettiin kissankarvoille ja villakoirille kyytiä ja luonnollisesti tämä sai tytöt pieneen paniikkiin. Nyt on nou hätä, olen koneella, suunnittelen kahvinkeittoa ja imurihirviö on kiltisti Kaapissa. Siinä ainoassa kaapissa jota tytöt eivät pelon vuoksi ratsaa säännöllisesti :D. Yläkerran naapuri kuitenkin imuroi ja täällä on kaksi hyvin varovaista tyttöä. Entäpä jos naapurin imurihirviö tulee ja hyökkää?