Valokuvatorstain aihetta ja ideaa lainaten. Kuvia kissoista aiheen mukaan.  Lisää kommenttiin linkki kuvaan niin editoin tähän osallistujien kuvat, osallistuthan vain itse ottamillasi kuvilla ja kuvan tähtenä on oma kissasi.  Uusia haaveellisia, hauskoja ja hienoja kuvia kissoista.
 
Haaste esitetään kerran viikossa ja siihen voi lähettää kuvia niin kauan, että uusi aihe esitetään. Eli en päivitä haastetta 1 sen jälkeen kun haaste 2 on ilmestynyt.

Ajattelin näin aluksi, että haasteen mukana tulisi pieni äänestys. Ideana olisi että jokainen osallistuja saa yhden äänen. Äänen voi sitten antaa suosikkikuvalleen (ei omalle).

Teen äänestykselle oman kategorian myöhemmin ja kopioin blogimerkinnät siihen. "Virallinen" äänestys on siis täällä
.
Ajattelin oma mukavuutta ja sitä että on helpompi laskea äänet yhden blogin kun 10 blogin kommenteista. Tasaäänitapauksessa arpa kertoo voittajan.

Haasteen sulkeuduttua tuttuni tekee kuvasta (jos kuvia on useita, yhdestä voittajan valitsemasta) muokkauksen.

Esimerkkinä oma taustakuvani tytöistä. Muokkaus ei tule olemaan välttämättä taustakuva kokoinen ja sen saamisessa voi olla viivettä tekijän kiireiden ja innostuksen mukaan. Palkinto voi myöhemmin muuttua harvemmin esim. kerran kuussa jaettavaksi.

Ensimmäisen kuvan aiheena Uni.

Lean tulkinta aiheesta:

207619.jpg

Kilpailuosoite muuttaa:

Jatketaan täällä

539022.jpg

Otan edelleen vastaan ilmoittautumisia, mutta tee ne uuden osoitteen kommentteihin.