Ihan ensimmäiseksi kuva vanhempien luona asuvasta Jerry-pojasta. Kuvassa Jerry on huoneessani, tyttöjen ruokakipolla.
567251.jpg

Jerry on on varsin symppis tapaus joka tykkää kovasti Lulun ja Lean vierailuista. Kissamainen seura on plussaa, mutta lähinnä ne hyvät ruokatarjoilutkin ovat tälle käytännölliselle kollille mieleen.

Lulu suhtautuu Jerryyn ajoittain ärsyyntyneesti, mutta rauhallisena kollipoikana Jerry ei anna Lulun tuittuilun ja sähinöiden häiritä. Lealla ja Jerryllä on vastaavasti varsin mutkaton suhde. Molemmat tykkäävät ruoasta ja ottavat mieluusti ruokalevon vintin sohvalla kaikessa rauhassa. Vierekkäin, mutta ei aivan kylki kyljessä.

Jerry on ulkoileva kissa, joka viihtyy mainiosti kotisohvalla rapsutettavana, navetassa työkaverina ja ulkona hiirijahdissa. Jokaisesta touhusta on todisteita. Sisälle menossa oleva Jerry nimittäin vaihtoi suunnitelmia, kun röyhkeä hiiren retale juoksi ohi nenän edestä. Tyylikäs kaulapanta on heijastin pohjainen joten herran kulku näkyy myös pimeässä.

Väriltään Jerry on pehmeän musta, kirkkaassa valaistuksessa turkki näyttää tumman ruskealta. Ihan musta kissa sankari ei ole, sekä mahassa, että kaulassa on pienet valkoiset läiskät tuomassa tyylikään säväyksen. Poika on varsin innostunut täällä esitellystä nahkanaru lelusta. Tarkoituksena olisi viedä kokonaan uusi naru seuraavalla pohjoisen reissulla, edellinen on jo leikitty pätkiksi.

Jerry nauttii ihmisten seurasta ja miltei poikkeuksetta, kun kollipojan ottaa syliin alkaa kovaääninen kehräys. Niin ihana poika, että joka kerta pohjoisesta lähtiessäni tekisi mieli ottaa salamatkustaja mukaan :)