Emännästä on tullu ihan pöljä. Se istuskelee konheella päivät pitkät. Ku siihen mennee vähän kertohmaan kuulumisia niin se yrittää kurkistaa sölän yli että mitä sielä ruu'ula tapahtuu.

Olhaan keksitty hyä konsti ärsyttää. Jumpi kumpi, tavallisesti Lulu istahtaa hiirimatole ja tukkii samala konheen tuulettimen. Lähtee jännä ujellus ja emäntä on tyytymättömän näkönen. Ko sitte viattomasti siinä vain olhaan on hyä mutista ja marista loukkaantuhneesti ko emäntä yrittää nostaa pois.

Jos on vähänki tylsää tai evhäitten aika lähestyy voi pyyystää hiiren osotinta ja tarvittaessa jättää ainakin mese viesti tutuile aflfcf afmcdvö afja nv -tyyhliin hyppäämällä näppäimistön pääle. Tai pyytää näppäimistölä juoksevia sormia kiini ja vähä hammastaaki niitä. Ko emäntä nostaa sitten poies "häirittemästä" on hyä tuhahtaa ja hypätä viien sekunnin päästä samale paikale uuestaan ja alottaa sama homma alusta.

Lea on erikoistuminen on sitte ajottunut ruoka-aikhaan. Lea käyttää kehruutappaa. Ko kehrää harvoin nii se saa aina aikhaan reaktion. Emäntä ei voi vastustaa ku Lea kattoo silhmiin ja puskee vähän kylkheen. Sitte vaan vauhila keittihöön ja joha tapahtuu.

Hyä konsti saaha emännän keskittymine herpaantuhmaan on myös yökätä ihan niinku vilmaamis mielessä harjaantuhneesti. Ko mennee vielä keittihöön, sauhnaan, etteisseen tai olohuohneesseen niin emäntä joutuu vielä nousseen ylös tietokonetoolista.

Emännän sölän takana sängyssä on hyä sitte ottaa päikkärit selählään ja vähä venytellä ja kiekasta tyttömäisesti. Näky on kuulemanmukhaan söpö ja siksi vaikeaa vastustaa.

Muitakin tapoja vielä on mutta tässä on ensimmäisinä miehleen tulheet tavat ohittaa tietokonheen lummous. Varmoja testattuja konsteja.