Edellisen viestin kommenteissa Kisu antoi varsin käyttökelpoisen vinkin ja kokeiltiin sitä äskettäin. Vinkissä kehoitettiin valloittamaan parveke turvallisesti valjaat päällä ja hihnan kanssa.

Kokeiltiin heti ideaa etsimällä valjaat laatikon kätköistä. Laitoin Lulun testaajaksi ensin. Neiti oli tyytymätön ja laittoi lattialle maata "En ala, enkä lähde mihinkään" -ilme naamalla. Protestointi kuitenkin suli kuin jäätelö auringossa, kun päästiin viimein parvekkeelle. Jee, ulkoilu on tosi kivaa!! Piti vähän kokeilla parvekkeen akustiikkaa naukumalla ja sitten heittäydyttiinkin nauttimaan iltapäivän tuulen leppeästä henkäilystä. Selälleen maata ja uudelleen akustiikan testaamista. Kerrassaan oivallista, oli mitä ilmeisemmin päätös.

Lea odotti Lulun testimatkan ajan sisällä, sillä neidin pentuvaljaat kävivät kurvien kasvaessa pieniksi ja annoin ne sen vuoksi naapurissa asuneelle pienelle kollipojalle. Lulun ulkoilutestauksen jälkeen se otettiin siis sisään, että Leakin saattoi kokeilla miltä tuuli tuoksuu. Lea suhtautui myös aluksi vähän varauksella valjaisiin ja innostui sitten samaan tyylin parvekkeella tuijottelemaan "kisumaisesti" ;) ympäriinsä, ääntä ei lähtenyt mutta silmät muistuttivat lautasia ja viikset olivat touhusta pörhöllään. Leankin sitten pötkötellessä viileän parvekkeen lattialla piti sitten todeta tosiasia:

Ehkä meillä tulevaisuudessa ulkoillaan sittenkin parvekkeella. Emännän täytyy vain käydä ensin valjaskaupassa, että Leallekin saadaan sopivan kokoiset omat valjaat ja uusi mieluiten kaksipäinen pikalukkohihna tarvitaan myös. Onko vinkkejä mistä ostokset kannaisi tehdä?

651611.jpg
"tunnen jo tassuissani terälehdet ja haistan kukkien sulotuoksut"
651610.jpg