Minz haastoi minut kertomaan 7 faktaa itsestäni. Ja jatkamalla haastetta haastamalla 7 uutta mukaan heidän kommenttilaatikoissaan.

1) Pidän juomasta jossa on puolet appelsiini täysmehua ja puolet rasvatonta piimää.
-Jokainen tuttuni pitää sekoitusta kuvottavana, mutta minä tykkään.

2) Nautin jäisten mansikoiden syömisestä.
-Viime vuonna ostin 4x5 kg mansikkalaatikoita jotka pakastin pahan päivän varalle. Edellisenä vuotena kolme laatikkoa riittivät jouluun saakka. Nyt 20 kg mansikoita pakkasessa riittivät uuteen vuoteen. Onneksi on taas pian mansikka aika!

3) Keräilen alehyllyistä kirjoja, dvd- ja cd-levyjä joita en sitten muista katsoa.

4) Ostan uusia astioita vaikka en tarvisi yhtäkään kippoa tai kuppia. Nyt olen innostunut Teema ja KoKo-sarjoista. Väreinä ovat petrooli, lime, suklaanruskea ja oliviinvihreä. Noon niin nättejä!

5) Aamuisin käytän puhelimen torkku-toimintoa liikaakin. Torkkujen torkut tulee vielä otettua ja sitten onkin jo kiirus. Onneksi kaikki talouden seinäkellot ovat 5 min etuajassa että sitten kun pomppaan viimein ylös olen pian valmis, koska "aikaa ei ole hukattavana". (Samainen 5 min etuaika kiusaa tehdessäni nauhoitusajastuksia).

6) Pelkään hevosia, mutta lehmät ovat mukavia. Minut on pienenä löydetty navetasta talon isoimman lehmän alta silittämässä Hertta-lehmän mahaa ja hokemassa, että Hertta on hyvä lehmä. Nykyään en tosin menisi enää niin kirjaimellisesti lehmän alle. Vaikkakin osaan edelleen lypsää.

7) Kirjoitin ennen Lulun ottamista "kukkapäiväkirjaa" johon laittelin juttuja mitä olen tehnyt kukille. Esim. mullanvaihdot, uudet ostokset erilaisia listoja siitä mitä kasveja haluaisin ja mitä tällä hetkellä on. Homma oli tosi kivaa, mutta kuivui käytännössä kokoon sen jälkeen kun Lulu tuli mulle. Lulu oli myös vastuussa siitä että 28 neliön yksiössä olevat 30 kukkapurkkia vähenivät kolmanneksen.

Haastan Mintun, Soikun, Virven, Anan, suolan, Minnan ja Kummastuksen vastaamaan seuraavaksi.