Monella sanalla sen voi sanoa. Sen jälkeen kun päätös kissan ottamisesta on tehty on seuraava dilemma usein se kumpi otetaan: Tyttö- vai poikakissa?

Millä perusteella olette päätyneet tyttö/poika kissaan? Pentueen ainoa varaamaton pentu, ulkonäkö vei jalat alta, vai kissapersoona tuli ja valloitti ilman neuvottelu mahdollisuutta?

Lulun kuvan bongasin paikallisen marketin ilmoitustaululta. Siskonsa kanssa sinisellä sohvalla makoileva tarkkaavainen pentu kiinnitti heti huomion. Lulun sisko oli mennyt jo edellisenä päivänä ja nuoren emon pentueessa ei ollut kuin kaksi pentua. Lulu lähti mukaani samalla reissulla, kun kävin siihen tutustumassa. Pieni sutjakka tiikeri jolla oli asennetta alusta saakka.

Kenellekään ei liene yllätys, monta kertaa sen olen jo maininnut, että Lea tuli minulle poikana. Ei varsinaisesti ollut mitään erityistä syytä kun mietin kumman ottaisin. Ajattelin, että poika voisi olla tasapainottava tekijä Lulun sähköiselle luonteelle. Etsin siis poika kissaa. Kun näin Lean ensimmäisen kuvan olin ihan myyty tästä pienestä pojasta. Tahtoo, kovasti, paljon!! Pienet valkoiset tassut ja vaaleanpunainen nenä veivät mukanaan. Kun laitoin kuvia tulokkaasta varaamisen jälkeen eräälle foorumille oli mieleenpainuna kommentti "ompa aivan pojan näköinenkin" :)

Kun myöhemmin paljastui, että pojalla ei ollutkaan "oikeita" värkkejä, en hetkeäkään edes harkinnut pennun palauttamista. Olin kyllä sopinut, että pentu voi palata emonsa luokse, jos yhteiselo Lulun kanssa osottautuu mahdottomaksi. Onneksi ei koskaan tarvinnut mennä tähän tilanteeseen. Tilanne ratkaistiin vain vaihtamalla nimen viimeinen kirjain.

Nyt taas, kun mietin kolmannen kissan mahdollisuutta on ajatus siitä, että se olisi tyttö aika luonnollinen. Tyttötrio!! Täytyy tosin samaan hengenvetoon lisätä, että vielä ei ole kissan aika . Ei edes välttämättä moneen vuoteen. Sitten isona. Tyttö kuitenkin... 

Ja voihan se olla, että myöhemmin totean, sen poika pennun vieneen multa jalat alta....642309.jpg

Kuva jonka nimi on AvaLeo kuvakansiossa, otettu 19.6.2005.
793546.jpg

Ensimmäinen tietoisesti otettu tyttökuva. 6.7.2005
793565.jpg