Me aloitettiin tämän blogin pitäminen 25. päivä syyskuuta 2006 nimellä Kotitiikeri ja Pikkupantteri. Eli pian tulee vuosi täyteen blogikirjoittelua. Aluksi epäilin saanko kirjoitettua kokonaista kuukautta pidempään mutta pian huomasin jääneeni koukkuun :)

Marraskuussa aloitin henkilökohtaisen blogini ja tammikuussa aloitti haaste täällä, ennen kuin siirsin sen kokonaan omaan osoitteeseen. Vuosi on mennyt tosi kivasti! Kissafoorumeilla kirjoittelu on tänä aikana jäänyt minimiin, mutta ilokseni muutamat foorum tutut ovat tulleet blogiensa kautta hyvinkin "läheisiksi" kavereiksi vaikka koskaan en ole ketään henkilökohtaisesti tavannutkaan.

Myös kokonaan uusia ihmisiä voin sanoa "tavanneeni" blogien kautta. Heidän kuulumisia luen nykyään miltei päivittäin.

Tämä blogi on muotoutunut kuluneen vuoden aikana paljon. Alun kankeutta (joilloin en osannut tehdä  edes linkkiä kysymättä neuvoa) on vähemmän ja päivittämiset sujuvat varsin sutjakkaasti. Ja varoivaisesti sanottuna voin jopa todeta, että osaan jonkin verran myös ulkoasullisia muokkauksia. Alusta saakka seuranneet ovat varmaankin myös huomanneet sen ulkoasujen usein vaihtuvassa ilmeessä.

Lulu ja Lea ovat edelleen blogitähtiä, mutta olen pyrkinyt laajentamaan sisältöä mm juna-infolla ja hauskoilla linkki/kuva merkinnöillä, omalla murteella kirjoittamalla sekä blogivinkillä ja uutena juttuna pienenä keskustelun avauksena. Haaste on nyt sitten kokonaan oma lukunsa, joka on saanut myös pikkusiskon Koirakuvat-viikkohaasteesta. Kotisivut jäivät ainakin toistaiseksi lyhyeksi kokeiluksi, mutta ei sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuisin myöhemmin uudelleen.

Toivoisin nyt lukijoilta kommenttia tästä blogista. Rakentavakritiikki on sallittua ja toivottuakin.

Pientä kysymyslistaa johon toivon vastauksia:
Millaiset jutut ovat kiinnostaneet? Kuvat, sivut vai joku muu?
Mieleenpainuvin merkintä joka tulee äkkiseltään mieleen?
Käytkö lukemassa blogia säännöllisesti ja jos käyt, kuinka kauan olet seurannut tätä blogia?
Voitko määritellä kumpi on suosikkisi Lulu vai Lea (itse en voi, enkä edes yritä) ?
Muita terveisiä meille?

Päätähdet

IMG_6095_edited-1.jpg

Ps. Jos olet seurannut tätä blogia, mutta et koskaan kommentoinut, teethän sen nyt. Kommentit ovat blogien suola ja sokeri. Blogielämä menee kovin mausteettomaksi jos siitä ei saa minkäänlaista palautetta.

//Lisäys vielä.
Täyttäkäähän myös Ystäväkirjaa jos omat tiedot sieltä vielä uupuvat