Tänään pisti silmään kuinka hellyydenkipeä Lulu on. Ja kuinka neiti nieleskelee ja pitää päätä alhaalla ja nukkuukin paljon.  Ei ainakaan vielä kavahtanut kosketusta kun kurkkua kokeilin, mutta jotenkin vain olen epäilemässä samaa tulehdusta kuin Leallakin on.

Soitin päivystävälle eläinlääkärille ja selitin Lean tilanteen päällisin puolin. Kysyin voinko aloittaa Lululle antibioottikuurin niillä lääkkeillä jotka sain viime lokakuussa pissatulehduksen hoitoon. Ell lupasi joten nyt on kaksi kissaa antibioottihoidossa. Soitan maanantaina tutulle eläinklinikalle ja kerron uudesta käänteestä. Ja tarpeen tullen käytän myös Lulun siellä.

Molemmilla  on nyt sitten 10 pvän antibioottikuuri päällä. Lealle pahan tulehduksen vuoksi ja Lululle suuren tulehdusepäilyn vuoksi. Toisaalta vähän arvelutti aloittaa Lulun kuuri sillä ell kuulosti varsinaiselta konitohtorilta, mutta en kuitenkaan tahdo jättää tilannetta hoitamatta kun kaikki edellytykset heti reagoinnille on. Samaa lääkettäkin vielä samalla annostuksella.

197893.jpg Mitä mieltä olette, teenkö oikein?