Vienon synttärimerkinnässä kerrottiin jutuista mitkä ovat kissan ja omistajan yhteisiä hetkiä. Nämä yhteiset tutut rutiinit ovat tärkeitä varsinkin silloin jos on useampia kissoja.

Tällä kertaa kysynkin millaisia yhteisiä rutiineja omistajilla ja kissoilla on? Emännän/isännän harrastus josta on muodostunut yhteinen hetki myös kissalle joka ehkä aluksi tuli vain uteliaisuudesta katsomaan omistajansa puuhailua? Vai ulkoilureissu ihan kahdestaan?

Me ollaan vähän tätäkin puolta jo valoitettu muissa merkinnöissä. Yhteisiä juttuja on molemmille muutama oma.

Lulu tykkää tulla ajoittain viereeni ihan kirjaimellisesti kainalo-syliotteeseen. Siispä nukumme usein yövuoroa edeltävä "yökkärit" n. klo 18-20 välillä yhdessä. Joskus kääriydytään oikein filtin alle ja nukahdan siinä rapsutellessä ja kehräystä kuunnellessani.

Päivittäin Lulu taas saattaa kopsauttaa päänsä lattiaan edessäni, kun haluaa tulla rapsutetuksi mahasta. Tällöin neiti naukuu muutaman kerran ja kun käännän katseeni kohteeseen lyö tiikeri jalkoihini maata. Ja rapsutus saa olla vähän kovakouraista. Mitä tarmokkaammin rapsutan sen riemuisampi naukuminen. Lulun maharapsut pitää tuntua ;)

Lea vastaavasti tulee joskus iltaisin viereeni kun makoilen herällä mahallani. Tämä vierustoveri tahtoo silloin että käännyn selälläni. Näin Lea pääsee mahani päälle makoilemaan ja rapsutettavaksi. Tyttö on niin etevä että osaa asettua niin, että ei 5 kilon paino jakautuu juuri sopivasti aika emäntääkään purista eikä paina. Nämä hetket ovat niitä jolloin hiljaisen Lean voi kuulla kehräävän.

Lea myös pitää kampaamisesta/harjauksesta joten se on yhteinen juttu. Ainoa ongelma on lähinnä se, että Lea pitää kampauksesta niin paljon että puskee minua kainolokuoppaan saakka, ja se kutittaa :)

Kumpikin tulee myös suihkuun kanssani. Lulu kurkisteli jopa pentuaikanaan suihkuverhon välistä kun pesin hiuksiani. Nyt se jo olettaa että osaan pestä ne  ilman valvontaa. Lulu takaa myös turvallisuuteni saunomisen aikana.

954341.jpg
Kuvass istun tietokonetuolilla siten, että selkänoja on edessäni. Otan Lulun välillä syliini niin, että kiilaan neidin rintakehääni ja selkänojaa vasten. Oikealla tiikerimielenlaadulla varsinainen kehräyspaikka.