Meillä on ongelma. Postimerkin kokoiselle tietokonepöydälle on vaikeaa saada mahtumaan läppäri, kynät sun muut pensselit, hiiri mattoineen ja läheisriippuvainen kissa. Tässä on uusi testi menettely: Kaksiosainen lomakelaatikko. Yläosa kissoille makoiltavaksi alaosa emännän papereille.

Yläosaan on laitettu keltaista askartelupaperia hämäykseksi kissoille. Ne ei ainakaan vielä osaa lukea onko kyseessä lasku vai paperi jota saa potentiaalisesti vähän järsiäkin.

Kerron myöhemmin onko harhautus onnistunut, vai vain ideana toimiva käytännössä susi.

1244762.jpg
Piskuinen mallikuva. Otettu puhelimen kameralla.

//muoks. ainakin äsken korvat epäluuloisesti luimussa lomakelaatikko tutkaileva Lulu tahtoi makoilla hiirimaton päällä välittämättä hiirestä ja emännän kramppaavasta kädestä. Nyt tiikeri murjottaa lattialla kun siirsin sen pois. Tiedossa on todennäköisesti tahtojen taistelu. Niin kissalle kuin sen omistajallekin.

//muoks. kuva otettu 1½ h myöhemmin.
1245053.jpg
Myrtyneenä, mutta oikealla paikalla :D

/// muoks 3.
1247345.jpg
Lea taitaa jopa tykätä paikasta. Varsinkin nyt kun vaihdoin tilalle muoviset lomakelaatikot metallisten sijaan. Kapeahko metallinen malli on kudosta josta menivät kynnet ikävästi läpi. Nyt kelpaa kehrätä ja köllötellä emännän vieressä.