Tämä kuva vuodelta 2006 nostattaa vieläkin verenpainetta kun sitä muistelee. Ostin silloin tv-tason palapeli-huonekalukaupasta. Tämä taso oli mielestäni todella kauniin näköinen, mutta kokoamisessa ilmeni ongelma jos toinenkin. Suurin niistä oli kiero pöytälevy. Uusi kansi laitettiin heti tilaukseen kun se kokoamisvaiheessa huomattiin. Fakta kuitenkin oli, että tilausaikataulu venyi kuin purkka koko ajan.

Olin häntä pörrönä raivosta monta viikkoa (aina sen jälkeen kun soitin kyseiseen huonekalukauppaan). Ihan yhtä monta päivää kuin tilaus viipyi matkallaan ja puolivalmis tv-taso nökötti keskellä olohuoneen lattiaa. Lulu ja Lea tykkäsivät kovasti olohuoneessa viikkotolkulla majailleista pahvipaketeista. Itseä ne alkoivat jo muutaman päivän jälkeen ärsyttää. Varsinkin kun Lea on varsinainen pahvihiiri ja käy majavan riemulla käsiksi pahvipakkauksiin, aamuyöstä klo 4:35.

1216339.jpg

Itse koottavat huonekalut ovat minulle edelleen kipupiste. En osta mitään, ennen kuin saan varmistettua, että joku tuttu, tavallisesti pikkusiskoni kokoaa nämä pahvipakkauksiin paketoidut palapelit.