Tänään on/oli Kes-Kis kissanäyttely Jyväskylässä. Mietin itse pitkään olenko lähdössä vai en, mutta päädyin viimein jäämään kotiin. Koko viikko on ollut varsinaista kiitoa joten ajattelin rauhoittaa vähän tilannetta. Vaikka on harmittavaa, että en vieläkään tavannut monia näyttelykissoja emäntineen on tämä päivä ollut kyllä varsin upea.

Kerrassaan upea kevät auringonpaiste (jota varten ainakin emäntä suurinpiirtein elää näin keväällä) ja kaksi kuvauksellista kissaa. Varsinkin Lululle tuntui olevan tosi tärkeää, että hellittelen sitä, pidän sylissä ja olen vain lähellä. Neiti köllöttelikin sylissä moneen otteeseen kehräten tyytyväisyydestä.

Ystävänpäivänä Lea vastaavasti oli kuvattaessa varsinainen pikku äksytär, mutta tänään kaikki oli ihan toisin. Lea oli ihana hauska huumorintajuinen ja kaunis itsensä. Tässä kuvia siis kevättalvesta. Ja syitä siihen miksi rakastan juuri tätä vuoden aikaa.
1302077.jpg

Näissä kuvissa Lulu on varsinainen kevään prinsessa. Ylemmässä kuvassa neiti myös pitää huolta emännän suosikki kynsilakasta ;)
1302079.jpg

On ikuisuus siitä kun sain viimeksi oikein hyviä yhteiskuvia tytöistä.
1302089.jpg

(kuva salaisuutena oli muuten viivotin :D)
1302091.jpg