Seinäjoen asunto on viiimeistä siivousta vaille luovutusvalmis. Olen täällä enää siivoamassa viimeiset tassunjäljet. Tytöt ovat jo uudessa asunnossa Hämeessä.

Muuttopäivä oli hikinen ja sateinen ja muuttojen tapaan äärimmäisen kaoottinen päivä. Tytöt olivat isossa koirille tarkoitetussa kuljetushäkissä jossa oli paljon enemmän tilaa kuin kuljetusboksissa. Tästä huolimatta molemmat tahtoivat olla ihan kylkikyljessä. Ulkopuolella oleva muuttorumba pelotti ilmeisesti jonkin verran. Lea ulisi hetken aikaa tyytymättömänä ja Lulu sähisi vastaukseksi. Makasivat kuitenkin vierivieressä vaikka tilaakin olisi löytynyt.

Viimeiset tavarat laitettiin kuorma-autoon ja omaan autooni lastattiin sitten "helisevää" termillä kulkevaa tavaraa. Tytöt olivat toki myös omassa autossa. Autoillessa meni reilut 2 tuntia ja uudessa osoitteessa tavarat kannettiin sisään vesisateessa reippaassa 30 minuutin pyrähdyksessä.

Tavarat olivat kyllä sisällä, mutta kulkeminen siellä oli haasteellista. Iso kukka, joka muuten tuli leikkaamatta perille saakka hämmästyttävän vähin vaurioin oli keskellä lattiaa. Keittiön pöytä, sohva kahtena palana, sänky...Ja tuhannen pussia, säkkiä pakaasia ja laatikkoa. Kun isoimmat päätökset huonekalu sijoittelusta oli tehty päästettiin tytöt tutustumaan uuteen kotiin.

Lulu oli positiivisen utelias, Lea hiukan varovaisempi. Pikku hiljaa kuitenkin uusi koti on tullut tutuksi. Leikit sujuvat jo, ruoka maistuu ja hiekkalaatikkokin on löytynyt ;)

Lea löysi hiljaisen hengenheimolaisen isosikkostani ja on keikistellyt oikein urakalla.

Meillä on kaikki hyvin. Netin toimintakuntoon saaminen on vielä vähän auki, digiboksin hankinta lienee pakollinen antenniverkkoon (auts!!) ja ruokakauppakin ollaan jo löydetty :)

Kertokaahan kommenteissä kuulumisia. Voin lukea puhelimen selaimella kommentteja, mutta en voi itse kirjoittaa mitään.

Oikein kaunista päivää kaikille :)

1239389.jpg

tv. L-L & Lulu ja Lea.