Argh, kirjoitan tätä jo toista kertaa kun onnistuin hukkaamaan ensimmäisen testin.

Käytiin tänään eläinlääkärillä. Päivä aloitettiin Pantterin metsästyksellä sillä Lean tajutessa että nyt pitää mennä boksiin meni se parisängyn alle. Keskelle, jotta sitä ei saanut mistään päin kiinni. Lahjonta ja viekkaus on päivän sana.

Eläinlääkärillä selvisi, että molemmat olivat päästäneet jo aamupissansa (oletettavasti laatikkoon, sillä en ole löytänyt lätäkköjä) ja rakot olivat tyhjinä.

Lululta päätettiin kuitenkin yrittää näytteenotto puristelemalla. Rauhoituspiikin saanut Tiikeri sinnitteli suunilleen vartin ennen kuin rauhoittui, tavallisesti kissoilla aikaa menee siihen 5 minuuttia. Kävi ilmi ettei pissanäytteessä ollut verta ja pH oli normaali. Samoin kuin negatiiviset olivat tulokset virtsakiteiden suhteen eikä mikroskooppi näyttänyt mitään. Kaikki on siis ok. -Helpotus-

Bakteeriviljelyn tulokset valmistuvat huomenna. Tarvittaessa aloitetaan sitten antibioottikuuri molemmille.

Lulu sai herätteen rauhoituksen jäljiltä. Neiti on nyt kyllä jaloillaan, mutta vähän hidas. Koska tulokset on rohkaisevia harkitsen sittenkin pohjoiseen lähtemistä. Huomenna valmistuvat bakteeriviljelytulokset voin soittaa ja tiedustella ja tarvittaessa antibiootit määrätään Ylitornion apteekkiin Seinäjoen apteekin sijaan. Katsotaan nyt kuinka neiti tuosta tokenee. Tokkuraisen kissan kanssa en lähde junaan istumaan.