Tänään sitten käytiin rokotuksilla. Oltiin ajoissa sillä tiistaista viisastuneena nappasin kissat kainaloon ja tungin boksiin varmasti ajoissa. Lea ei ehtinyt piiloutua ja pienestä niskottelusta huolimatta meni koppaan. Lulusta on taas tullut suorastaan hankala kun koppaan pitäisi mennä, oikeasti saa käyttää jo keksiäisyyttä kuinka neidin sinne saa tungettua niin, ettei Lea tule samalla "oven aukaisulla" pois.

Koska olitiin eläinklinikalla klo 9.05 ajan ollessa 9.30, sain kuunnella 25 minuuttia Lean jatkuvaa aariaa ja valitusvirttä. Yritin olla välittämättä. Kun viimein päästiin ell paikkeille käänsi neiti selkänsä kopan ovelle ja oli ensimmäistä kertaa hiiren hiljaa.

Neiti kainaloon ja ulos kopasta. Pöydän päällä lääkäri tarkisti Lean korvat, hampaat ja kuunteli sydämen tykytyksen. Hyvältä kuullosti. Itse rokotusta Lea ei ollenkaan noteerannut. Ei edes säpsähtänyt. Ja muutenkin käyttäytyi kuin kiltti joskin vähän pelokas ja ujo tyttö. Ääni unohtui kokonaan kun niin jännitti.

Lulu ei suostu tulemaan vapaaehtoisesti pois kopasta (ainoa paikka maailmassa on eläinlääkäri), jouduin ottamaan kopasta katon auki ja viimein saatiin täti sähikäinen näkösälle. Kurinaa sähinää oli siinä määrin, että mukaan varaamani pitkähihainen paksu huppari oli tarpeen. Koska Lulu ei antanut eläinlääkärin koskea itseensä, pidin sitä sylissäni jotta rokotus saatettiin antaa. Rokotus oli ensimmäiseksi, sillä pelättiin, että neiti repii tiikerinpöksynsä lopullisesti. Rokotuksen jälkeen hampaat tarkistettiin samalla kun Lulu sähisi kurisi ja irvisteli lääkärille :D. Sydämen läpätys tarkistettiin myös niin, että Lulu oli mulla tiukassa syliotteessa. Lääkäri kutsui Lulua pikku hulluksi joten vähän antaa käsitystä siitä kuinka käärmeissään oleva neiti meillä oli tänään mukana.

Kun kissat saatiin takaisin koppaan, Lea pienen pyydystyksen jälkeen sillä Lulun tarkistusajan se tutkaili toimenpidehuonetta vapaana oltiinkin jo valmiita lähtemään kotimatkalle. Erityismaininta tytöille siitä kuinka nätisti nyt mentiinkin kuljetuskoppaan, ilmeisesti se oli pieni turvasatama desifiointiaineelle haisevassa huoneessa.

Ennen reissuun lähtöä kävästiin parvekkeella ulkoilemassa, tässä kaksi kuvaa otettu tänään aamuna kahdeksan aikoihin. Täällä on tosi kaunis aurinkoinen sää ja se näkyy kyllä kuvistakin.
Lulun kuvaa kun katsoo, niin ei uskoisi, että neiti on varsin häijy potilas eläinlääkärillä
771906.jpg 
Lea on itsensä, söpö höppänä.
771904.jpg