Ollaan oltu pienellä luovalla päivitystauolla. En vain ole oikein osannut tarttua mihinkään asiaan, vaikka kaikenlaista keitosta onkin ollut meneillään. Löysin vasta äskettäin pari mielenkiintoista kissafoorumia joille rekisteröidyin (oikeasti olen pahoillani siitä kuinka sokea olenkin suorien linkkien suhteen ollut :D). Ehkäpä sitä kautta löytyisi taas uusia kissaystäviä. Lisäilin siis uusia linkkejä foorumeihin ja kissantassuihin. 

Muutoin ollaan Vaasan näyttelyn jälkeen oltu aika unisia. Kissat ovat puuhailleet entiseen malliin kaksistaan. Juuri nyt ovat valloitusretkellä vaatekaapissa. Seinäjoella on pari viimeistä päivää ollut varsin sateista ja kaikki se ihana untuvalumi on jo sulanut. Pyörällä töihin kulkijalle, tämä tuo ihan uutta haastetta sillä liukkaus on suora seuraus. Sormet ristiin ja kypärä päähän aina kun lähden töihin.

Lulu pyörähti tähän viereeni juttelemaan ja kehräämään. Taidan ensimmäiseksi keittää vähän kahvia ja sitten heti kohta otetaan yökkärit Lulla kainalossa. Yökkärit ovat siis meidän yhteinen hetki ja nimitys yövuoroa edeltäville kissakainossa on parasta unta -hetkelle.