Ostin kotimatkalla tiimarista uusia lelu kokeiluja tytöille. Mukaan tarttui hyväksi havaittua paperinarua (varsinkin Lulu on ihan höpönä siihen), pieniä "risupalloja" jotka on keveitä liikutella (olettettavasti pelataan jossain vaiheessa lattiakaivoon, täytyy tarkkailla) ja uusi hitti tuote: 2,5 metriä pitkä pätkä ohutta nahkanauhaa.

Nahkanauha on ollut maailman hauskinta viimeiset päivät. Pätkäisin tämän nauhan puoliksi ja laitoin toisen puoliskon solmuilla puisen kepin päähän. Nyt on erinomainen tee-se-itse lelu joka saa varsinkin Lean ihan höpöksi innostuksesta. Toki myös Lulu on innostunut uudesta leikistä jossa naru liikkuu päättömästi ympäriinsä ja ei ole ennakoitavissa. Lelu on niin suosittu että se täytyy piilottaa laatikkoon. Ja valita laatikko tarkoin, tytöt aukaisevat yksissätuumin lipastonlaatikon kun näkevät mihin The Lelu laitetaan.

Olen entistä enemmän sitä mieltä, että hienot lemmikkikaupan lelut eivät ole läheskään niin kivoja kissojen mielestä kuin arkiset pikkujutut. Lue vaikka Vienon mielipide.

Lisäyksenä pikaisesti puhelimen kameralla otettu kuva tästä ihmeestä
373127.jpg
Ei sen tarvi olla hieno toimiakseen.