Lean kuvat ovat aika usein varsin kuvauksellisia poseerauksia joissa neiti esittää varsin rauhallista neitokaista. Siksi joillekin on varmaan yllätys kun kerron että oikeasti neiti on varsinainen Touhu. Tänään siitä sain taas ihanan hillittömän hauskan muistutuksen.

Tässä alkuun niitä perussettejä, söpöilyä. Kissa tutustuu uuteen juttuun: askartelu piipunrassiin joka on älykkäästi kierretty korkkiruuviksi.
899083.jpg

Tutkitaan vähän hajustuneisuuttakin
899082.jpg

Sitten päästään jo vauhtiin niin, ettei kamera pysy mukana ilman salamaa.
899081.jpg

Näissä kuvissa on salama mukana kera kreisi Mama-ilmeen! Luoja kuinka hauska lelu, häntäkin katosi.
899084.jpg

Korkkiruuvia voi vähän venyttää...
899086.jpg

Ja sen voi ottaa mukaan vauhdikkaisiin hyppyihin. Se pysyy paremmin mukana kuin kuvaaja joka yrittää epätoivoisesti pysyä vauhdissa mukana.
899087.jpg
..Tässä tapauksessa onnistumatta.

Toivottavasti näistä kuvista välittyy edes joillan tavalla se vauhti, millä tuo korkkiruuvi lenteli paikasta toiseen. Ja hyväksi käytettiin talouden koko pinta-alaa, välillä käytiin eteisessä, makkarissa, keittiössä ja olohuoneeseessa. Mitä vähemmän mattoja sen parempi lento ja riemu. Heittäessäni korkkiruuvia pääsi pokerinaamaiselta sankarittarelta ilostunut naukaisu. Jee, nyt se lentää taas!

Lea on innostuessaan niin tohelo, että oikeasti juoksisi seinään, vähän pudistaisi päätään varmasti tähtiä näkien, mutta innostuksen vuoksi ei ehtisi pahemmin miettiä kuinka lujaa siihen seinään törmättiinkään. Aivan ihana pieni ilopilleri. Ja kyllä Touhuttaja!