Mie osallistun tällä samala kuvala vielä Inspiringpicture haasteeseen otsikolla mitä tekisit työn sijaan? Kuinka emäntä tykkääkin ko met olhaan tavallisia ihania kissanassuja. Piristethään hiljaista päivää ja toimithaan nettiavustajina. plokipäivitys on kivvaa hommaa ja me tehemä siitä vielä mielekhäämpää. 

Kerranki emännälä välähti. Juuri oma paikka me olhaan tietokonepöyäle tarvittu. Ensiksi emäntä kokkeili sellasta metallista versiota, mutta muovinen on sitte kuitenki meän juttu. Muovinen Omapaikka on vähän leveämpi joten meän tyttömäisile kurvile on vähän enemmän tillaa. Ja koska muovinen on kokohnaan tiivis ei tarvi pelätä että kynnet jäis sellasen pikkuverkon välhiin son turvallisuus näkökohta emännän mielestä. Mikhään ei oliskaan niin kurjaa ko se, että kynsi jäis kipeästi kiikhiin verkkomaisseen loothaan.

Hauskaa om myös se, että Omala paikala me olhaan vähän korkeammala joten on paremmat näköalat siihen mitä emäntä yrittää tietokonheela toimittaa. Ja lussaa on sekin että saahan olla lähellä ja rauhassa, nyt emäntä ei nimittäin aja meitä pois ko tietokonheen tuuletin alkaa vonkuhmaan.

Itteasiassa se tuuletin ei vongu ennään ollenkhaan ja kuitenki saahaan nauttia tuulettimen lämpimästä hönkäilystä ko se on eelheen lähellä.  Lussaa on myös se, että emäntä rapsuttaa meitä mielelhään, varsinki jos kääntää kylkeä ja maukassee samhaan aikhaan. Vaatimattomasti voin sanoa että mie olen mestari rapsutusten kerjäilijä.

1261894.jpg

Tässä kuvassa en ole edes söpöimmilläni ko vähän jännitin kuvhausta. Oikeasti kellahan kokohnaan söläleni ja kattelin silhmiin pää vinkkurassa (emäntä ei kertakaikkihaan ole koskhaan voinu vastustaa minun pörrömahhaa ja viatonta ilmettä). Laitan sitten joskus kuvan ku oikein tosissani söppöilen. Tässä kuvassa näkkyy kuitenkin, että minun vaaleanpunaset anturat ja että tassusyän on oikeala paikala.

Meän hiirimattona on muuten kissojen katastrofiyhistyksen kannatus matto.

// puoli tuntia myöhemmin.... Hittolainen, tämä on vähän noloa myöntää. Nousin äsken istumhaan ja aloin rapsuttaa itteäni korvan takkaa. Kuulu vain räks ja loota meni keskeltä halki. Minun viis kiloa kurveja oli sille sitten selevästi liikaa. Onneksi on vielä tyo vihreä loota missä voi makkoilla. Emännältä kyllä mennee paperipaikka sitten ylheisseen hyvhään käythöön.