Koiraharrastukset ovat monille tuttuja ja ne ovat suosittujakin tapoja viettää aikaa koiran kanssa. Toko, agility, näyttelyt ja yleinen ulkoilu ovat tilanteita joissa miltei jokainen on nähnyt koiria. Koiranäyttelytkin ovat useille ainakin ajatuksen asteella ymmärrettävä.

Tilanne kuitenkin tuntuu muuttuvan suorastaan oudoksi, jos kertoo harrastavansa kissojen kanssa samanlaisia juttuja. Kissoille voi opettaa temppuja, harrastaa agilityä tai näyttelytoimintaa tai ulkoilla valjaissa.

Millaisia tilanteita teille on tullut eteen jos olette kertoneet harrastavanne kissojen kanssa jotain muutakin kuin perussohvailua? Onko kissan kanssa ulkoillessa tullut vaarallisia tilanteita, kun kanssa ihmiset eivät osaa suhtautua siihen, että hihnassa onkin kissa eikä koira? Tai vastaavasti hauska tilanne kun vastaantulijan hölmistynyt ilme on kertonut enemmän kuin tuhat sanaa?

Onko näyttelytoiminta, agility tai temppujen opettaminen muuttanut kissojen suhtautumista uusiin tilanteisiin tai ihmisiin? Kuinka muut ihmiset suhtautuvat kissoihinne?

Mitä muuta haluaisit kertoa kissojen kanssa harrastamisesta?