Lämpimät säät tekivät taas vanhanaikaiset. Ikkunoiden välissä heräsi muutama hassu kärpänen pörräämään. Tämä yllättävä herääminen sai kaksi touhukasta ja suurta metsästäjää ihan tolaltaan innostuksesta.

Vähän kömpelöstä Leasta muotoitui varsinainen ballerina. Neiti nimittäin nousi kapeahkon sängynpäädyn päälle. Sirosti takatassut päädylle ja etutassuilla tavoittelemaan pörriäistä. Välillä vähän tukea verhoista (lisää silmäpakoja verhoihin) ja taas mentiin. Pelkäsin oikeasti, että koska maan vetovoima korjaa saaliin, mutta neiti oli todellakin hämmästyttävän taitava. Harmi etten unen tokkurassa tajunnut ottaa kuvaa aamuhetken ballerinasta.

Lulu taas jatkoi hyväksi havaittua tuijota kärpänen hengiltä metodia. Neiti ilmeisesti uskoo, että kunhan sitä öttiäistä katsoo tarpeeksi tuimasti ujon vihreillä silmillä, huumaantuu se ja putoaa tassuihin. Lulun teoria jäi testaukseen, tosin välillä tuijotusmetodi häiriintyi kun oli ihan pakko nousta verhoja ylemmäs. Yltiöpositiivisia tyttöjä, kun yrittivät vakavissaan saada tassuihinsa kahden ikkunan välissä olevan ökkimönkiäisen.