Leasta tulee otettu aika paljon yksittäisiä kuvia jotka eivät oikein yksistään kuulu mihinkään kategoriaan. Tässä pieni yhteenveto siis Lellusta erilaisissa tilanteissa.

Lea tykkää kaapeista, neidin bravuuri on avata itse kaapin ovi ja luoda kaapin hyllylle sitten väliaikainen nukkumapaikka. Neiti on aina vähän ärtyneen näköinen kun yrittää kuvata kaappipiiloa.
1142159.jpg  1142157.jpg

Olohuoneessa oleva kiipeilypuu on talouden parhainpia paikkoja silloin kun on aika ottaa päikkärit joiden aikana täytyy pitää kuitenkin kotia silmällä.
1142160.jpg

Uni tulee tietysti parhaiten vielä niin, että on oikein pienenä sykerönä ylimmällä kiipeilypuun tasolla.
1142163.jpg

Kaappien lisäksi erilaiset tarjottimet ovat myös parhaita mahdollisia makoilupaikkoja. Kissa on tarjottimella ihan kirjaimellisestikin. Ja kun paikka on vielä sohvalla, on tarpeeksi lähellä rapsuteltavaksikin.
1142161.jpg

Pahvilaatikoiden käytännöllisyys on suorastaan häkellyttävää. Jos vähän äksyttää tai on tekemisen puutetta voi laatikoiden reunoja pureskella uuteen uskoon ja ottaa sitten uudelleen somistetussa laatikossa hyvät unet päälle.
1142162.jpg

Pohjoisen reissulla ainakin kerran pitää valkoiset tassut vähän liata. Muutenhan ei olla reissattu ollenkaan.
1142164.jpg

Bonuskuva otettu puhelimen kameralla:
1142225.jpg
Sohvalle unohtuneelle digiboksin käyttöohjekirjalle kävi huonosti viime yön tunteina. Emännälle haastetta sillä syödyn sivun toisella puolella oli sisällysluettelo...