Nyt voi kai kirjoittaa jo hyvää huomenta!

Meillä ollaan oltu herällä jo aamuyöstä. Heräsin kolmen aikaan kun tiikeri änkesi viereen. Oli tosi kiva unikaveri, harmi vain että itseltä loppui uni, enkä saanut millään konstilla enää uudestaan unen päästä kiinni.

Noh, voin todeta, että klo 3.05 juna oli tällä kertaa aikataulussa :) nätisti ne junan valot heijastuvat pimeässä asunnossa, vaikka asutaankin aika korkealla.

Nyt kun kello on melkein kuusi on kaikenlaista ehditty jo touhuta. Ruokin tytöt uudella suosikkiruoalla kalkkunan lihalla. Aikaisemmin varsinainen hyi-yäk-ruoka on muuttunut Marko Bjurström ruoaksi. Nami nami ja pusi pusi mamille kun antaa näin hyvää ruokaa!

Paistoin itselle aamupalaksi hiivalla kohotettuja räiskäleitä jotka maustoin tuhdisti kardemummalla. Oli hyvää! Nyt Lea nukkuu vieressäni vasemmalla pyörillä olevassa hyllykkökorissa ja Lulu tuttuuntapaan oikealla hautoo hiirimattoa ja hiirtä. Musiikkikanava Voice lauleskelee taustalla. Ja nyt kun alkaisi olla "ihmisten aika" minua nukuttaa...

Alennusmyynnit eivät kuitenkaan odota. Pakko päästä hypistelemään, M&M lahjakortti polttaa suunnilleen reikää jääkaapin oveen. Jotain kivaa tytöille varmasti kyllä löytyy :D

1160939.jpg1160940.jpg