Maanantaina selvisi tämä pitkään jännitetty juttu. Tulossa on muutto uudelle paikkakunnalle töiden perässä. Olen valtavan innoissani ja samalla jännityksessä siitä mitä tulevaisuus tuo. Uusi asunto on jo varattu, vähän pienempi kuin tämä nykyinen, mutta rivitalosta. Tytöillä on ehkä jossain vaiheessa mahdollisuus ulkoilla valjaissa ihan ikiomalla pihalla :)

Tilasin, tärkeysjärjestyksen, ;) mukaan nettiliittymän jo valmiiksi. Sen toimitus aika on kuitenkin 3-4 viikkoa joten on todennäköistä, että me kadotaan hetkeksi blogimaailmasta. Palataan kyllä heti takaisin kun se vain on mahdollista, mutta taukoa tulee varmasti.

Tauon vuoksi olen sopinut Vulpesin kanssa, että hän ottaa päivitys vastuun Kissakuvahaasteesta. Todennäköisesti suunnittelen aiheet huhtikuulle valmiiksi, Vulpesin ja Wallun & Kisun hoitaessa sitten käytännön toimet, avoimet haasteet oikeaan aikaan, vanhojen haasteiden sulkeminen ja linkkipäivitykset.

Koska muuttosuunnitelmat ovat jo hyvässä vauhdissa, (tarkoitus olisi vaihtaa paikkakuntaa huhtikuun 1. viikonloppuna) on meillä aloitettu jo vähä vähältä muuttolaatikoiden täyttö. Varastosta kaivettiin näkösälle jo useassa muutossa mukana olleet vanhat uskolliset laatikot ja täytettäkin niihin on jo löytynyt.

Voitte varmasti kuvitella kuinka riemuissaan tytöt on kun on laatikoita lattiat lainehtien. Ihan jokainen täytyy tutkia ja tarkistaa. Ja isoimpiin laatikoihin on suorastaan tunkua kun sinne pitäisi mahtua liinavaatteita ja verhoja sekä kaksi Tarkastajaa.

824865.jpg