Nyt on sitten ulkoiltu jo sen verran että neiti osaa kieroilla. Muka viattomasti. Jätin ulko-oven auki niin että eteisen ovi oli kuitenkin suljettuna. Lealle "kotimajakka" kun ulkoilua on saatu tarpeeksi.

Lulu marssi sitten kesken ulkoilun eteiseen ja oletin, että neiti haluaa sisälle. Jätin Lean valjaisiin ulos ja lähdin vapauttamaan Lulu valjaista. Ulko-ovi jäi auki sillä oletin olevani hyvä este ulko-oven edessä.

Big Mistake!


Sillä sekunnilla kun pääsin Lulun valjaista lähti neiti ulko-ovelle ja sen ollessa auki nelisti tyttö vauhdilla ohitseni ja ulos. Lea tuli samassa hötäkässä sisään joten äkkiä Lea sisälle, väliovi kiinni ja tiikerin metsästykseen.

Oli pitkät 2 minuuttia kun etsin tyttöä pimentyvässä illassa. Oman mielentarveyden kannalta onnekkaasti löysin Lulun aika pian, mutta valjaaton häntä pörrössä aropupunlailla pomppiva Lulu oli vaikeaa saada kiinni. Huijauksen voima kuitenkin voitti tällä kertaa. Huomio toisaalle ja hidas hivuttautuminen iskuetäisyylle, ja nyt puhun itsestäni.

Episodi säikäytti aikatavalla. Ulkoilun makuun päässyt Lulu on kiero. Ja tilaisuus tekee varkaan. Omistajaa on varoitettu!

1585712.jpg

//Ja nyt tyttö änkeää viattomasti kehräten syliin.