Meillä kävi pitkästä aikaa pikkuvieras. Sellainen liinatukkainen pikkutyttö. Ex-luokkakaverin 1½ vuotias tyttö tykkäsi hirvittävän paljon kissoista. Lea suhtautui tähän tylleröiseen lellumaisen varovaisesti piiloutumalla sängyn alle, hämmästys oli kuitenkin melkoinen kun tyttö tuli sinne perässä. Sängyn alla kun on ollut kissoille pyhitetty paikka jonne reitevä ja persevä emäntä ei tule häiriköimään.

Lean pelotukset kohtasivat lakipisteen ja kaikessa hiljaisuudessa neiti piiloitui tutuksi tulleeseen allaskaappiturvaan. Lulu vastaavasti oli taas äärimmäisen utelias pikkuvierailijan suhteen. Aikansa varovaisen pähkäilyn jälkeen neiti antoi jopa koskea ja varovaisesti jopa puski Liinatukkaa joka suorastaa suli ihastuksesta.

Lulun uteliaisuus on myös perikissamaista sillä vaikka neiti suhtautuikin vieraaseen varovaiseen tapaan halusi se kuitenkin koko ajan nähdä mitä tapahtuu. Kilahdus, kolahdus tai kikatus ja tiikerineiti oli paikalla katsomassa mitä tapahtui. Ihastunut pikkutyttö kintereillään.

Pieni tutustuminen pieneen lapseen sujui varsin mallikkaasti. Lea pelkäsi, mutta se ei ollut yllätys, Lulu tykkäsi ja oli positiivisen utelias, se on iloinen ylläri.