Ensi viikon alussa olisi tarkoitus lähteä käymään pohjoisessa vanhempieni luona. Mulla on poikkeuksellisesti 6 päivää vapaata ja ajattelin sännätä äidin ja isän helmoihin. Pientä valmistautumista on ollut ilmassa. Eilen pesin pyykkivaaran ennen kuin se ehtii pyykkivuoreksi.

Heräteostoksena ostin myös kissoille lisää ruokaa. Käytännössä se on tarpeen sillä vanhempien kaksi kollia Arttu ja Jerry muuttavat tyttöjen eväille välittömästi kun tulen kylään. Pojat ovat hoksanneet että tällä mammalla on hjyvää ruokaa. Kun suunnitelmissa on viikonreissu tarkoittaa se käytännössä että saan varata ruokaa neljän kissan ruokkimiseen.

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa matkavalmisteluja tiskaamalla astiat ja imuroimalla huusholli. Ja mahdollisesti käydä ostamassa liput jo valmiiksi asemalta. Kunhan vain saan päätettyä lähdenkö matkaan maanantaina vai tiistaina.

Tytöille reissuun lähtö valkenee vasta siinä vaiheessa kun aloitan konkreettisesti laukkujen pakkaamisen ja haen kuljetusboksin varastosta. Lea ei hirveästi riemastu, mutta Lulu alkaa seurata erilaisella intensiteetillä puuhiani. Leakin kyllä tykkää pakkaamisesta, mutta se matkustaminen onkin sitten ihan eri juttu.

Pikkuapuri
220378.jpg