Palasin juuri ruotsinlaivalta. Ilma oli vannoutuneelle maakravulle, varsin koetteleva. Ei myrskyä, mutta keikuttelua kuitenkin. Huokasin helpotuksesta, kun ehdittiin pois syysmyrskyn alta. Iso purkki se Silja Europa on, mutta tämä tyttö tahtoo olla kuivalla maalla kun myrskyää.

Sisareni kävi katsomassa tyttöjä pari kertaa, mutta muuten neidit olivat keskenään. Luonnollisesti ruokinta, vedenvaihto, hiekkiksen tyhjäys ja tiikerineidon antibioottikuurin pillerit käytiin oikein asiasta tehden antamassa.

Tässä taas näkee sen kuinka tärkeää on lemmikin omistajalle, että on joku jonka huostaan voi kissat tarvittaessa jättää lyhyeksi aikaa. En tahdo jättää kissoja pitkäksi aikaa "oman onnensa nojaan" vaikka yön yli-reissut ovat ainakin toistaiseksi näyttäneet menneen hyvin. Kissojen on kuitenkin helpompi olla omassa kodissaan, kuin viedä ne esimerkiksi outoon kissahotelliin. Ilman apua en olisi voinut lähteä ollenkaan, kiitos A:lle.

Tuliaisiksi toin periaatteestani poiketen Whiskas Temptations -herkuja. Hyvin näytti maistuvan ja mukana tullut lelu on testattu käytännössä toimivaksi. Namipurkit laitoin vahingosta viisastuneena ruokalaatikkoon johon tytöt ei pääse. Viime jouluna rasia löytyi nimittäin sänkyni alta typötyhjänä. (-Olin sen aukaissut vain hetkeä aiemmin ja ehtinyt antaa yhden naksun per nenä) Miten niin tytöt ovat tulleet herkkujen suhteen emäntäänsä? (En kyllä syö karkkia sängyn alla, mutta perso kyllä olen, tunnustan).

Reissun aikana oli tullut posti-ilmoitus kissaboksin päällisestä  ja haaveilen sen hakemisesta huomenna. Sormet  ristiin, että posti on auki lauantaisin. Epäilen, mutta käyn huomenna varmuuden vuoksi ainakin nykäisemässä oman postin ovea :)

Luvassa on siis tyttömäinen kissaboksisuojus ja pehmuste Clipper 3 kantokoppaan. Lupaan laittaa kuvia kaunistuksesta, kunhan vain saan sen LulujaLea-landiaan. Laivalta ostin myös paljon puhumani kaljakärryn joten tulevaisuudessa tytöt matkustavat vähän mukavammin ja taatusti tyylikkäästi.