Talviloma reissu oli varsinainen menestys. Oli tosi kivaa käydä pitkästä aikaa vanhempien luona ja nähdä tuttuja. Tytöt viihtyvät edelleen mainiosti pohjoisessa kun inhottavasta matkasta ollaan selvitty. Pahoittelen että tällä reissulla tuli otettua kuvia minimaalisesti. Kamera oli kyllä mukana mutta sen unohtui aina vain unihuoneeseen jossa ei paljon muuta tehty kuin nukuttiin.

Koko matkan ajan oli varsin hurja pakkaskeli. Aurinkoisia päiviä ladattuna -25 asteen pakkassäällä saivat aikaan sen että kotihiiri kirjoittaja ja vielä ujommat ulkoilijat Tytöt viihtyivät sisätiloissa. Alkuviikko oli yhtä ihanaa sunnuntaipäivää. Rauhassa nukuttiin, herättiin keitettiin aamukahvit ja mietittiin kuinka ollaan taas toimettomana koko päivä. Kerrassaan viihdyttävää. Tätä se loman pitää ollakin.

Jerry alias mustapantteri toimi valloittavana isäntänä ja useamman kuin yhden kerran näin kauniin Lea pantterin nukkumassa ihan kylkikyljessä. Taisi olla kahden rauhallisen kissan hiljaista rakkautta jota ei muut nähneet. Lea viihtyi muutenkin lähinnä talon yläkerrassa jossa oli rauhallista.

Lomareissuamme nimittäin väritti yönmusta Taika koira joka kaikessa toimeliaisuudessaan ja kissarakkaudessaan oli Lululle ja Lealle välillä liikaa. Kumpikaan kun ei tykkää että koira nuolee naaman nenäpäästä korviin saakka ja mahankin jos asento on oikea.

Kuvassa Taika koira, joka on siis siskoni toimelias labbis. Kuva on otettu viime kesänä.
#232219

Pikaisen Haaparanta Ikea reissun jälkeen (ja 200 € köyhempänä, kuka haluaa koota ikeapalapelin minulle) lähdettiin takaisin kohti Etelä-Pohjanmaata. Tällä kertaa menimme koko matkan henkilöautolla joka on tytöille vähän outo matkanteko muoto. Tavaraa oli mukana kerrassaan paljon. Ikea ostokset, Taika ja Tytöt ja viikon tavarat mulle ja Isosikkolle.

Lulu piti vähän meteliä matkan aikana. Tahtoi kai tehdä tiettäväksi että on kyytissä mukana. Lea vastaavasti oli varsin hiljaa. Lellusta kuultiin ensimmäisen kerran vasta Kauhavan kohdalla. Hetken jo kuvittelin että pyydistettiinkö sitä pantteria mukaan ollenkaan...

Viikon reissun jälkeen päästiin kotimajaan ja tytöt olivat esimerkillisiä emäntiä. Ujo Leakin yritti haastaa Taikaa painimatsiin. Taika taas viikon kokemuksilla ladattuna oli vähän hölmistynyt pantterin vauhdikkaasta ja vähän kiusaamisen puolellekin menevästä leikkiinkutsusta.

Taikan ja Isosikkon lähdettyä kotimatkalle me tytöt koko konkkaronkka otettiin kunnon päikkärit. Oli varsinainen Ruususten sänky.

Huomenna alkaa taas tuttu arki. Talviloma oli ja meni kerrassaan ihanasti.