Lulu rauhoitettiin tosiaan tänään pissanäytteen oton ajaksi. Vaikka neiti saikin operoinnin jälkeen ns. heräte pistoksen on koko päivä ollut varsin psykedeelisen näköistä meininkiä.

Vaikka tyttö onkin jaloillaan ja kävelee, suht vakaasti ovat silmät koko ajan kuin lautaset ja tavallisesti niin vauhdikas tyttö istahtaa tuijottamaan seiniä vähän väliä. Tein sitten periaatepäätöksen siitä, etten lähde toiselle puolelle Suomea rauhoitusmömmöissä olevan kissan kanssa. Onhan se ehkä rauhallisempaa kuin matka tavallisesti, mutta pidän enemmän neidin myrskyävästä luonteesta kuin pistoksella aikaan saadusta transsista.

Pari kertaa on pissaa päässyt hulahtamaan lattialle, mutta ei se mitään. Olin kuolla hellyyteen kun laatikolle asioimaan mennyt tyttönen oli kuukahtanut ilmeisesti kesken asioinnin. Pyrstökarvoissa oli kosteaa hiekkaa pukevina paakkuina. Harjailin ne äsken pois kun lähtivät helpommin kuivana kuin märkänä.

Jos totta puhutaan toivon hartaasti ettei tähän tilaanteeseen tarvitse enää mennä. Epälulumainen käytös on jotenkin niin pelottavaa.

Oltiin kotona klo 12 ja arvioisin Lulun saaneen herätteen noin klo 11.30. Ressukka on vieläkin vähän pökerryksissä. Vaikkakin äsken tarjoamani purkkiruoka meni kuumille kiville, (todella epälulumaista) ja onnekseni ei tullut oksennuksena ylös.

Itsellä on vähän väliä kylmä, meinasin suorastaan paleltua sinne klinikalle ja nieleminen on tosi vaikeaa. Olen ilmeisesti tulossa myötätuntokipeäksi.